Unboxing Consultoria Documental

posted in: Noticies | 0

Construeix digitalització des dels fonaments


La crisi sanitària en la qual ens trobem encara immersos ha desencadenat una #AceleraciónDigital generalitzada, encara que en nombroses organitzacions s’ha produït de manera reactiva i obligada per les circumstàncies.

A Kyocera creiem que és fonamental comptar amb uns fonaments sòlids perquè la transformació digital es realitzi de manera que els processos documentals i de negoci estiguin connectats i optimitzats.

Per això, aquest dijous 7 de maig, realitzarem un “unboxing” de Consultoria documental, les bases que permeten construir veritables espais de treball intel·ligents o Smarter Workspaces, en els quals la informació genera coneixement per a facilitar un avantatge competitiu a les organitzacions.

Ens endinsarem en els aspectes fonamentals d’aquest servei, clau per a establir una estratègia reeixida de digitalització en una sessió de 30 minuts. Descobreix-ho amb nosaltres!

A Kyocera volem seguir connectats més que mai amb tu i confiem que la nostra cita dels dijous sigui ja un fix en la teva agenda. T’avancem els continguts que abordarem en les nostres pròximes Trobades digitals:

14 de maig

Unboxing Automatització de Factures de Proveïdors
Agilita la gestió maximitzant la satisfacció i l’eficiència

21 de maig

Unboxing Col·laboració Documental amb Solpheo
Gestiona la informació de manera col·laborativa en mobilitat

28 de maig

Unboxing Consultoria de Processos
alinea el processos per al nou “digital workstyle”


Espero comptar amb tu en la trobada, una salutació

Jordi Codinas