HP

Què és HP?

Hewlett-Packard, més coneguda com a HP, és una empresa de tecnologia estatunidenca, amb seu en Palo Alto, Califòrnia. Fabricava i comercialitzava maquinari i programari a més de brindar serveis d’assistència relacionats amb la informàtica.

Alguns dels apartats principals d'HP:

Història

Va ser fundada per Bill Hewlett i Dave Packard l’any 1934. Inicialment, l’empresa no estava centrada en un sector específic, i treballava amb un ventall molt ampli de productes. Fins que van començar a fer equipament electrònic de test i mesura d’alta qualitat. Ara, avui dia, s’ha convertit en una de les empreses més conegudes i de millor rendiment de tot el mercat.

Instant ink

Registra’t en aquest servir i paga nomès per un nombre en concret de tinta per les pàgines que vols imprimir i rep el cartutxos reciclats a casa o a l’oficina abans de quedar-te sense.

Impressora intel·ligent

Amb la impressora sempre connectada al núvol, sempre la mantindràs actualitzada i preparada per imprimir des de qualsevol dispositiu i lloc a cualsevol hora.

HP smart

Una aplicació que permet connectar-se amb una impresora des del teu telèfon  mòbil. Imprimeix i escaneja el que vulguis gràcies a aquesta aplicació de gran utilitat.

Consumibles ecodissenyats

El 100% dels cartutxos de tòner original i el 80% dels cartutxos de tinta original contenen material reciclat. Una millor forma de poder imprimir els teus papers i no contaminar tant el nostre planeta.

Automatització de processos.

Digitalització personalitzada amb opcions com escanejar a email, carpetes de xarxa i plataformes basades en el núvol dins de les impressores.

Pot's contactar-nos aquí: