OKI

Què és OKI?

Oki, (Electric Industry Co., Ltd) més coneguda com a OKI, és una empresa japonesa que fabrica i ven productes d’impressió i telecomunicacions d’informació. Amb seu en Toranomon, Minato–ku , Tòquio , OKI opera en més de 120 països de tot el món.

Història

L’any 1881 es va fundar la companyia Meikocha Ltd. Que anys més tard passaria a dir-se Oki Electric works. No va ser fins a l’any 1949 quan adquiriria el nom amb el qual és coneguda actualment. Oki ha fabricat una gran varietat de productes durant tota la seva història. Des de màquines de fax i caixers automàtics fins impressores.

edificio OKI

Captura i distribució

La digitalització de documents pot ajudar a les empreses que tinguin un espai limitat d’emmagatzematge físic. A més, redueix els residus i estalvia temps i costos.

gestió de documents i continguts

Els processos manuals per a la gestió de la documentació, rutinaris, i que requereixen molt temps, poden optimitzar-se mitjançant la personalització de fluxos de treball.

Seguretat i sortida

Un equip multifunció amb un accés segur com un PIN o una targeta ID evita la pèrdua d’informació confidencial.

Mobilitat i dispositius personals

La plantilla mòbil actual ara pot imprimir sense fils des de qualsevol portàtil, tauleta o smartphone.

Gestió de dispositius i contractes

Una eina de gestió de dispositius proporciona una visibilitat completa de la impressió que ajuda a gestionar contractes amb els socis de forma més proactiva.

Interessat? Contacta'ns Aquí: