CODINAS SUBMINISTRAMENTS D’OFICINA, S.L.

Som una empresa amb 60 anys d’experiència en el subministrament de solucions documentals i serveis professionals per a l’oficina. Som distribuïdors oficials de KyoceraOki i Olivetti.

Comptem amb un ampli catàleg d’equips des de multifuncions, impressores, fax, destructores de documents, ensobradores, aparells audiovisuals, etc..) capaç de cobrir totes les necessitats del mercat tant de petites i mitjanes empreses com grans corporacions, sense oblidar el sector públic.

Treballem amb Estudis de Costos d’Impressió que li permetrà conèixer més en profunditat el cost i rendibilitat de cadascun dels seus equips i li proporcionarem una alternativa de millora. Així mateix, disposem de solucions de Gestió Documental per poder agilitzar i rendibilitzar el procés de treball d’oficina.

Disposem de Servei Tècnic i departament informàtic propi, amb tècnics especialitzats i formats (cursos de formació de les marques distribuïdes) per poder donar assistència immediata.

Així també, fem contractes de manteniment preventiu i d’assistència tècnica per garantir el bon funcionament de les màquines.