refurbished

Refurbished

Equips renewed enfocats per a tota mena de clients que busquin complir els seus compromisos mediambientals alhora que estalvien costos de compra. Tot això sense perdre qualitat.

Garantia

Les nostres màquines renewed tens el 100% de garantia de Codinas, juntament amb el cost ja reduït de la maquinària i l’impacte mínim al medi ambient. 

Equips sostenibles i ecològics

Amb la gamma d’equips sostenibles, les emissions de CO₂ de la fabricació i el transport són entre un 84% i un 94% menors que en els productes nous. Sorprenent, oi? Probablement, pensaràs que una impressora ecològica amb característiques ha de ser menys eficient. Però atent:

Nosaltres t’assegurem la màxima qualitat, i a més… a un preu més baix!

Màxima qualitat

Gràcies a les nostres impressores sostenibles, aconseguim augmentar la reutilització; estandarditzar els processos i els mètodes de reciclatge i, finalment, aconseguir impressores ecològiques equivalents a les màquines noves, amb la màxima qualitat i rendiment garantits, i sobretot, amb un impacte mediambiental molt menor, gràcies a un procés neutre en carboni basat en l’optimització dels recursos.

Interessat? Contacta'ns aquí: