Robots col·laboratius

Els nostres Robots Col·laboratius

Robots.cat

ROBOTS.CAT 

és una marca de Codinas Group, distribuidor autoritzat de Pudu amb seu a Terrassa (Barcelona), especialista en la distribució de productes i solucions de tecnologia amb més de 63 anys d’experiència.
El nostre principal valor és el nostre equip humà. Humanitzem la tecnologia i acompanyem sempre els nostres clients perquè puguin gaudir de les opcions més avantguardistes del mercat i amb el suport directe sempre dels fabricants que representem.

Comptem amb un Product Manager per a cada àrea que representem i Servei tècnic propi oferint així un valor afegit i un suport que permeti portar a èxit qualsevol implantació.

Pudu Robotics

Empresa amb seu a Shenzhen fundada el 2016, és una tecnològica líder a escala mundial dedicada al disseny, R+D, producció i venda de robots comercials amb l’objectiu de millorar l’eficiència de la producció i el mode de vida humà.

Des de la seva creació, Pudu Robotics ha invertit molt en R+D, ha obtingut múltiples premis (com Red Dot) i ha sol·licitat centenars de patents principals. Tot això per acabar liderant en desenvolupament de robòtica i proporcionar productes d’alta tecnologia que atreguin els mercats objectiu. Pudu Robotics ha crescut ràpidament en els darrers anys fins a convertir-se en líder del mercat global, amb presència a més de 60 països de tot el món. Els robots estan molt presents a restaurants, cafeteries, hospitals, escoles, edificis d’oficines, centres comercials, hotels i fàbriques.

 

Interessat? Contacta'ns aquí: